Sunday, October 2, 2011

Miss You Sister . (';




Hi , pagi tadi kakak aku dah balik UMT . Okayy , aku rindu dia ! Dia cuti kejap je . Tak sempat nak story mory . Tapi tak pe bulan 11 nie dia balik cuti Raya Aidiladha then lepas raya aku dah sambung study . Mesti lepas nie jarang dah kitorang jumpa . Masing-masing sibuk dengan study . Kalau aku balik rumah pun
belum tentu dia balik jugak . Kalau time tuh kitorang cuti mesti kejap je cuti kannn . Dah tak leh nak spend time togede-gede . Hmmm , nak buat acane masing-masing dah besar panjang takkan nak duduk bawah ketiak kakak pulak kan . Harharharhar

Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment