Wednesday, October 26, 2011

Happy Deepavali . (:



       Assalamualaikum w.b.t semua . Sihat ke ? Harap-harap sihat ok . Yang taak sihat tu jangan lupa makan ubat , kang tak pasal-pasal pulak makin teruk . (:

      Hari ni kan cuti Am so tak keluar mana-mana ke . Ye la , ziarah rumah member yang berbangsa India . Boleh makan maruku . Hahaha . Actually , dekat Kelantan ni kaum India kurang berbanding negeri lain so takde la bunyi mercun sangat . :D Tapi boleh rasa jugak la kemeriahan diorang sambut perayaan .

     Okay la , Miera nak ucapkan Happy Deepavali kepada semua yang berbangsa India dan beragama Hindu . Semoga perayaan tahun ni lebih meriah daripada tahun-tahun yang sebelumnya . Dalam kita bergembira menyambutnya jangan la kita lupa kepada orang yang kurang bernasib baik . Akhir sekali , happy diwali vanakam !


p/s : Tak nak share maruku ke ? Hahaha 


Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment