Friday, July 29, 2011

B.O.R.I.N.G !




     Hello peeps . Pukul berapa sekarang ?  Omg dah pukul 1207 am dah . Tak sedar pulak masa dah berlari begitu pantas*Lari ke ?  -,- Hahahaha .


    Actually , tengah boringg nie . Dah tak tau nak buat apa . Mengadap pesebuk 24 jam weyh , Like status semua orangg . Dasyat woooo . Sampai kena sound . Liddat !  Nasib aku Like je , kalau tak sampai kesudah tade org Like . Bersyukur lerr . *Ops terlebih sudehhh . ;D


   Okayy la , dah nak out nie . Ngantuk weyh . Kbai .




Like And Komen (:

Wednesday, July 13, 2011

No Tittle (;



       Hey blogger . Wah wah wah nampaknya x berganjak pon follower aku . Lekat kat situ jugak , korang x follow ke ?  hehehehehe . Ala x kisah pon , bukannya nak sangat follower ramai kan kan kan . *annoyingg . 
Watahell-o , lama gyler dah x hupdated menatang nie . Ops ,agak kasar kot . ><


      Baru nie Miera baru lepas apply UiTM , utk intake November nie . Hope dapat , sebab kalau kali nie x dapat jugak . Memang sah aku nak bakorr result SPM tuh . *Tipu je , :pOkayy , semakin hari semakin banyak homework cikgu bagi , dah lenguh tangan nie kan kan kan . Tapi nak buat macamana redha je la , Honestly , jiwa aku bukan utk Form 6 . Memang Form 6 dengan aku x da chemistry . Ngrrrrrrrr .
Sebaik-baiknya aku stop sampai sini lah sebelum aku start merapu . Hehehe . Kbai
  *AGAK-AGAK KO PAHAM KE APA YG AKU CUBA NAK SAMPAIKAN TUH . FIKIR-FIKIR & RENUNGKANLAH . HAHAHAHA ^OO^
Like And Komen (:

Saturday, July 2, 2011



    Holla peeps . Lama gyler dah x updated blog nie . Lantak dia lah , lagi pon tade idea nak post .
HAHAHA . Yeahh , semakin hari semakin bosan .  Homework semakin banyak , rajin betol cikgu sy bagi homework . Dia tak kesian kat student dia kot . (: 


*Actually , aku tak tahu nak cakap pasal apa . Dah , ko jangan nak buat muka blurr macam tuh . Bace je jangan banyak songeh . Kbai . 

Like And Komen (: