Monday, October 10, 2011

9/10/11 ツ



     Assalamualaikum , hari ni saya nak share sedikit info yang berlaku semalam . Dalam pukul 11.30 pm saya tgh online Twitter then tak tahu lah kenapa dekat TIMELINE saya ramai yang tweet pasal bulan . Ada yang suruh tengok bulan sekarang . So saya pelik la asal pulak suruh tengok bulan . Ada sorang artis ni dekat tweet dia dia cakap ada lingkaran besar (ring) dekat keliling bulan . Okayy , actually pelik sebenarnya , kenapa bulan jadi macam tuh . Then saya pun try la keluar rumah sebab nak tengok sendiri bagaimana bentuk bulan yang orang duk bagitahu . Omaigod , biar betul . Memang ada lingkaran besar tuh . Tapi tak nampak jelas sangat la . Lagipun semalam tak ada bintang langsung . Pelik jugak . 




   First time kot tengok bulan macam tuh . Lagipun tak pernah tengok gerhana bulan , gerhana matahari pun sekali je saya tengok . Dah la jarang berlaku . Harap-harap fenomena semalam petanda baik dari Nya . Amin . (';




* Try tengok betol-betol ada kalimah ALLAH dekat bulan . (9/10/11)



Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment