Sunday, October 28, 2012

Geram aku geram..........







Assalamualaikum readers. Salam Eiduladha buat you alls semua. Korban ke tahun ni? Comfirm semua terbaring kekenyangan akibak dek penangan daging lembu. Fuyooo, walaupun daging lembu dah selalu makan tapi daging korban ni rasa dia lain daripada daging biasa. Nak tahu rasa lain macamana? Try korang pergi kat dapur lepas tu try goreng ke buat sup ke takpun buat rendang then makan. Haaa, dah tahu rasa macamana? Rasa sedap la kannnnn. Hihihi.

Entry untuk raya eiduladha saya save at draft dulu ya, InsyaAllah nanti Miera postkan. Korang jangan lupa read tau-tau. Sayangggggggg korang. Mwah *bodek sikit*

Then pasaipa pulak tajuk entry geram aku geram ni? Em em, sebenarnya cheq tengah panaih hati ni. Cheq tak tahu pasaipa blog ni tak boleh nak edit/read balik entry lama cheq. Ce habaq mai kat cheq biaq cheq tahu sikit. Maaf bila cheq marah terkeluaq habis loghat pineng cheq. Pineng ke? Mengado-mengado ajooo. Geram tauuuu, dah la banyak yang typo. Ingatkan nak edit balik tapi sayang seribu kali sayang tak boleh pulaks dah. Lantak pi laaaaaaaa. Typo is a awesome right? Muahahaha (-o,o-)v







Like And Komen (: