Monday, April 25, 2011

Lepak-ing Vs Fever !

    Heyy blogger . Hmm , entry kali nie Miera nak share pasal Bff Miera *kot . hehe !  Okayy , kita start . (:
Semalam Miera dengan kawan-kawan hang out . Dah lama gila tak jumpa and bergila-gila. So semalam kitorang sepakat nak lepak ramai-ramai . Hehe . Salah satu kawan Miera tuh dah dapat Lesen P lah katakan *nama di rahsiakan . Hehe  So dia lah yg drive . Baikkan dia . La , of course la baik , Tengok lak kawan siapa kennn . ;p  



   1st tempat kitorang pergi kat Kedai kawan Miera . Saja nak tengok dia jaga kedai . Actually , bukan apa , nak mintak eskrim free je sebonarnyo . Haha  Then , kitorang makan la dekat situ . Ouhmygosh , sumpah malu derr . Ramai orang tengok pelik je kat kitorang . Ye la , makan aiskrim macam budak umur 2 tahun  . Hehe ! Lepas tuh , kitorang g jalan-jalan dekat PCB . Time otw tuh , apa lagi kitorang pasang lagu kuat-kuat , sampai nak pecah gegendang telinga . Haha  Saja nak ambil feel katakan . Then lepas sampai tuh , kitorang lepak dekat tepi pantai . Borak-borak kosong la konon . Hehe ! Then kitorang snap pic kejap . Acara wajib tau tak . :p Maybe la pasal tu kot rasa nak demam . Panas sangat kat pantai tuh . Ngrr . 



   Okay , jam dah nak pukul 7 so kitorang pergy dekat Masjid Muhammadi . (: For what ? Of course la solat Maghrib kenn . Baik tak kitorang ?  *poyo je kenn . Hehe . Lepas selesai solat , sebelum pergi makan kitorang lepak kejap dekat Ridel . Saje ambil angin malam . Super duper best okayy . (:  Then lepas tu baru pergi makan . Sebelum balik Miera dengan kekawan singgah jap dekat tempat kerja lama . Saja singah nak tengok boss . Haha . Excuse me . Untuk apa tengok boss . Pfft , Miera nak tengok kopitiam tu la . Rinduu*kot . hehe  Lepas tu pecut balik rumah . Sumpah , semalam memang best sangat . Dapat lepak dengan member .  Sayaaannnnggggggggg korang sangat-sangat okayy . Muah pipi kanan , muah pipi kiri . 






                                                                  
                                                                  
                          
Like And Komen (:

Friday, April 22, 2011

Horeyy Balik Kampungg . (:

 

Heyy blogger , hari nie Miera dengan family nak balik kampung . Ye la , dah lama gila tak balik kan . Macam rindu gitu dekat kampung . (: Super duper best . Tenang je rasa kat sana tapi panass . Ngrr , tak tahan kot . Biasa lah rumah kampungg kan , aircond bukannya ada pon . Haha ! Happy gila hari nie sebab boleh jumpa dengan aunty + uncle + cousin yang tersayanggggg . 
Like And Komen (:

Sunday, April 17, 2011

:/

 

    Heyy blogger , asal erk sehari dua ni aku rasa macam kosong je . Tak tau kenapa . Rasa macam kehilangan but I don't know who ? Ohmygoshh seriously aku jeles tengok orang lain ade partner masing-masing . Aku jugak yang terkontang kanting kenn . :c  Sadisnya rasa , ye la  mana taknya . Orang lain 24 hours dengan bf/gf dia . Setiap minit dan setiap saat text orang yang tersayang . Aku ? Habuk pon tarak . (';  But , but aku happy dengan hidup aku macam ni . Tak perlu nak fikir pape and tak yah nak serabut kan otak ni memikirkan pasal lelaki ! . I repeat   lelaki !  (oo)
Like And Komen (:

Thursday, April 14, 2011

Bla , Bla , Bla . ;p

     Hello blogger , semakin lama semakin jarang aku updated blog nie . Tak tau nak post entry pasal apa , ye la dah berbulan-bulan aku duk rumah . Holiday panjangggg la katakan . Hehe ! Pemikiran pun dah semakin sempit . ;D Hmm , hari tu check KPLSPM(Cikgu Maktab) then , then aku tak dapat . Ohmygosh , sadisnya rasa . Cita-cita nak jadi guru kian musnah . Hohoho ! Ye la mana taknya ada orang cakap 10 ribu orang yang mintak KPLSPM tahun nie so dah terang-terang result aku yang cukup-cukup makan nie mana nak dapat . Jangan mimpi la . (:  


    Lepas tuh , kawan aku ada bagitahu dah boleh check PLKN . Okayy , terus aku check . Sambil berdoa dalam hati hope sesangat nama aku hilang dalam senarai . ><  Check punyer check aku dapat panggilan ketiga . Shit lah , aku kena pergi jugak . Hmm , redha je lah nak buat macam mana . Kena lah berkhidmat untuk negara kannnn . hehe ! Okayy , stop sampai sini la ya . Otak aku dah blurr and tangan aku dah cramp . *Ayat mintak penyepak .   Adiosss . :p
Like And Komen (:

Sunday, April 10, 2011

Zero . (;

View Image
     Heyy buddy . Agak lama dah tak updated blog ni . Bersarang suda . Hehe So entry kali ni pasal zero . (; Apa ke pelik benor nya . Haha  Motif zero tu sebab Miera tak tau nak ber-story pasal apa . Takde idea lah , Tiba-tiba je lesap entah kemana . Haha

     Sekarang ni Miera tinggal sorang kat rumah . Parents balik kampung . Best la jugak boleh duk sorang-sorang . Boleh layan jiwa ni tapi boring la . Tak tahu nak buat apa . Hmm , sunyi je rasa . Takde ke sape-sape nak temankan  . *Dah start merapu . :p  Hari tu kan blog Miera dah jahanam sebab nya Miera salah buat tutorial . Eii , cam hampeh je . But nasib baik okay balik sebab ada orang tu sudi  ajar and bagi tips kat Miera . Orang itu adalah  Abang Mas  . TQ tau Mas sebab tolong Miera  .  (:
Like And Komen (:

Monday, April 4, 2011

I.M.Y . :|

     Hello blogger , lama dah tak updated blog ni . Dah berhabuk dah rupanya . Haha !  *Takde motif . :p
Entry kali ni pasal aku rinduu kat budak tu . Sape .? Heyy , secret to de amor la . No sharing okayy . :D Weyh boy , asal aku rinduu kau erk . Untuk apa aku nak rinduu kau . Kau bukannya rindu aku pun . Kalau kau tak bagitahu pun aku dah tahu aku ni bukannya penting kan dalam hidup kau . Buang masa je aku rinduu kau  .


     Tapi kenapa perasaan tu ada lagi dalam hati aku . Susah aku nak lupakan dia walaupon aku sendiri dah try . Tapi  tak boleh ! Semakin aku nak lupakan kau semakin tu la sayangg aku kat kau bertambah .  Aku tak nak  menunggu buah yang tak  jatuh . Menunggu dan terus menunggu tapi last-last aku jugak yang merana . Please la , aku dah tak sanggup nak menangis sebab kau .
      p/s ; I love you but I hate you . :|
Like And Komen (:

Friday, April 1, 2011

S**T la weyh !

View Image 

     Geram , geram and geram . Bodoh punya manusia . Eii , sakit hati betul dengan orang yang bernama manusia . Entah pape la . Tak pikir ke perasaan orang macamana . Please la , jangan nak selfish sangat   . Kau tahu tak aku memang sakit hati dengan kau even ko tu baik *kot . Haktuihh , menyampah  dengan perangai kau yang cakap tak serupa bikin ! . Tipu , tipu , tipu . Tak habis dengan helah kau kan . Watahell , pergi mam*** la  ko . Eh , wait for minute , sebelum mam*** tu tak ingat  ke kau hutang apa dengan aku . Tak ingat ? Hello , try kau ingat balik okay . Jangan buat-buat  lupa . Nak aku tumbuk je muka kau tu biar sedar sikit . Nah I give you middle finger . Just for you bitch . ><
Like And Komen (: