Tuesday, May 31, 2011

Whoaaaaaaaaaaa . ;D


      Hip hip horreyyyyyyy . Akhirnya blog kesayangan Miera boleh jugak bukak . Suka suka suka . Kuikui . Ye la , rinduu tau dekat si comel nie . *comel ke ?  hahahahaha ! Okayy dah jangan nak start merapu . Rinduu miera dekat blog nie tak hilang lagi . hehehe ! Come baby come , Mummy nak hug sikit . :D

     Okayy , selama blog Miera tak dapat nak on banyak gila story tau tapi blog pulak buat hal . Nak buat macam mana kannn . Redha je la . hehe !  Btw hari nie miera malas nak story lagi . Sabar yerr blogger . Next time Miera baru nak start merapu .hehehe ! Kboi . I lafchewwwwwwwww blog . Muah .


Like And Komen (:

Friday, May 6, 2011

Huwaaa . ):

  



    Heyy blogger , tau tak Miera tengah sedih sekarang nie ? Apa , korang tak tau ke ? Ala , tak kan tak tau
kot . Jahatnya korang nie . *Tade motif . hehe ! Just kidding baby . (:  Okayy , let start . 



     Entry kali nie Miera nak gitau yang permohonan Miera ke universiti tak berjaya . Ngrrr , dah korang jangan nak gelak sangat . Sepak kang . :p Kan semalam dah boleh check UPU . Apesal lah tak dapat , confius laa . Haha  Oit Miera dah tentu ko tak dapat . Try ko buka mata luas-luas tengok berapa puluh ribu orang yang dapat result cemerlang . Ko tuh dapat result cemerlang ke ? Tak kan , so duk diam-diam . hehe !  



    Okayy , hmm nak buat camner kan tade rezeki nak buat diploma & study dekat universiti . Ouh UiTM maaf yer aku tak dapat nak study dekat sana lah . Ko jangan sedih tau . Bertimbun lagi student yg dapat UiTM so jangan sedih-sedih tau . Pasal aku nie ko jangan lah risaunya . Hukhuk . Actually , Miera nak sangat study kat sana , dari dulu lagi da ada cita-2 nak continue study kat sana tapi belum ada rezeki lagi . Tapi Miera ada buat rayuan . Tak tau lah rayuan Miera tuh di terima or tak . Hope di terima lah . Kalau tak kempunan lah jawabnya . (: Okayy , dah malas nak taip panjang-panjang . Bukannya ada orang baca pon kannnnnnnn . Hehe   (:
Like And Komen (:

Sunday, May 1, 2011

Ohmaigee . ):

  Heyy blogger , lama dah tak updated blog . Dah bersarang rupanya blog kesayangan saya nie . (';
Okayy , entry kali pasal SAD + FRUST . Okayy , asal lark tetibe je nak updated pasal sad + frust ?????????


  

    Hmm , actually tadi kawan Miera suruh check Form 6 . Alamak , terlupa pulark yg Form 6 dah boleh check . Nasib baik dia gitau lau x besok nak register baru ary nie miera check . ('; Okayy , then Miera dapat Form 6 , aliran Kemanusiaan . 9 Mei 2011 nie pergi register . Hmm , tak tau lah nape rasa berat je nak masuk Form 6 . Bukan apa , kalau masuk Form 6 kena study lebih . Dah la next year STPM . Ohmygosh , rasa-rasa baru je taun lepas SPM . Tak kan lah next year nak exam lagi . Baru je rilex kejap dah nak final 
exam . 




    Seriously , Miera rasa malaz nak masuk Form 6 , ramai org cakap kena study betol-betol , tak leh nak main-main . So , xtvt ber-facebooking dah kena kurangkan . Ngrrrrrr , pape hal pon Miera kena buat keputusan jugak . Nie melibatkan masa depan miera . ):   
Go Miera Go ! Yeah . ('; 
Like And Komen (: