Saturday, March 23, 2013

Combination of story. *wink





Assalamualaikum w.b.t. Waaaaaaaaaaaaaaa, gila lama dah Iolls tak updated blog ni. Hampir 3 bulan dah setelah ditolak bahagi darab tambah. Hahaha. Terfikir sejenak boleh pulak Iolls tahan nafsu untuk berblogging ni ya? Yeayyy, hakikatnya busy doploppat jam bersamaan 24/7. :)

Alhamdulillah, setelah bertungkus lumus habiskan semester 3 ni tup-tup sekarang dah start study week. Iolls kat rumah sekarang youalls. Jangan jealous hokay. Wkwkwkwk. Tapi part yang paling sedih sesedihnya ialah sem ni study week hanya 5 hari je. Alahai kejap sangat ok. Tsk tsk

Tapi Iolls terima dengan hati yang terbuka aje, nasib baik ada jugak study week kalau takde memang nazak la kan tak boleh balik mintak restu dengan family. Final exam around the corner okay dah around the corner!
So sebelum study week bermula, segala assignment mahupun test haruslah disubmit pada tarikh yang ditetapkan. Bayangkan sem 3 ni adalah sem yang paling......................pack sekali. Sebab? 3 minggu kebelakangan ni hari-hari stay up sebab nak siapkan assignments dan final project. Dalam 1 hari 2 presentation kena buat. So nak focus yang mana 1 kan? Nasib baik dapat handle dengan jayanya. Alhamdulillah alhamdulillah. Yang tu cerita pasal assignment, final test pun apa kurangnya selang sehari ada final test. Nasib nasib, study sampai ke subuh hanya ditemani buku dan nescafe mai secawan . Members yang sporting yang tak habis-habis buat lawak sampai study kemana lawak kemana. Hahahaha

Okay, habis part luahan perasaan pasal ke-stress-an menelaah buku now topic pasal....................saya jadi model untuk Forum Fesyen/Muzik Berlandaskan Islam & Dinner Kolej TDM. Malu Iolls nak catwalk depan Timbalan Rektor(TIREK) dengan Imam Muda Asyraf. Mula-mula ingat buat show untuk dinner je rupa-rupanya sekali depan semua students yang pergi tengok Forum tu. Gemuruh Iolls. Tapi alhamdulillah, lepas penat practice bercatwalk Iolls dapat buat dengan baik. Hehehe. Big thanks to Sis Eiha. Dia yang tolong guide kitorang sebab dia memang pro bab-bab modelling ni. Lagipun dia salah satu model untuk UiTM Machang. Lawa gila orangnya, dah la mix arabic. Hidung mancung, tinggi, putih pulak tu. Haish, cantik-cantik. 

Tema untuk malam tu ialah Fesyen Muslimah. First time jadi model and kena catwalk depan orang ramai. Malu Iolls. :p 

 With Sis Eiha. Tengok sendiri la kan tinggi tak tinggi dia. She's very humble girl. Loves her 

"Our model's". 2 daripadanya classmate Iolls. ;)


Ain Noh, Yaya & Me. Asal saya paling pendek ni? Oh nooooooooooo

Le girl's. It such a sweet moment ever after! xoxo

Free style. Say cheers! After make up :)

Forum bersama Imam Muda Asyraf dan Dinner TDM berjalan dengan lancar. Islamic Fashion Show tak kurang hebatnya. Semua bagi komitmen yang sempurna. Love to work with them. InsyaAllah, kalau da rezeki next time nak join lagi. Best-best sebab kita rasa lebih confident bila berhadapan dengan orang ramai. 

Hah, okay la rasanya dah takde apa-apa nak sharing is caring lagi. Iolls nak rest atas katil yang umph empuknya. Hehehehe. Maklum la lama dah tak balik kan. Hiks hiks. By-bye xx


 
















Like And Komen (: