Thursday, November 24, 2011

I'm coming . :D



Assalamualaikum sahabat . Fuhh , akhirnya boleh jugak update blog kesayangan ni . Maklum la dah 9 hari tak jamah laptop ni . Opss , not jamah but sentuh . :D Cuti 4 hari je , ahad ni dah kena balik Machang . Kejap je cuti , tak puas nak rest kat rumah lagi . Kelas pun dah start dah . Alahai .

Semenjak jadi student balik ni busy memanjang . Orang cakap sibuk dengan study la kan . Poya tak ? HAHA
Hari tu register uitm 16.11.2011(rabu) then lepas je daftar pukul 9 pagi tu , dalam pukul 3 petang dah start MDS . Ala macam orientasi yang ada kakak & abang fasi . Start je MDS memang penat gila-gila ah . Dah la kena naik jalan berbukit . Memang penat ah , dah la tidur tak cukup , mandi pun sekali 1 hari je .
*angkat peace* Kakak & abang Pm gesa kitorang , tengking-tengking , arah bagai . Ya allah , kitorang penat ok , penat . Tahu ke tak hah ? 


MDS start 16/11/11 then habis 20/11/11 . 5 hari je pun tapi mengalahkan 10 tahun ok . Last day sebelum tamat MDS kakak & abang fasi kenakan kitorang . Memang terbaik ah . Cuak tahu tak . Pandai diorang berlakon . Anugerah Skrin 2012 tahun depan dah tentu kakak & abang Pm tercalon . Tengok ah nanti kalau tak percaya . :D

Tapi memang best la MDS tu . Confirm lepas ni dah takde dah macam tu . Lagi pun sekali je seumur hidup dapat rasai pengalaman macam tu . Sepanjang sesi MDS tu berlangsung banyak kenangan pahit manis berlaku . Memang tak rugi ah . PM cakap batch 2011/2012 paling happening sekali walaupun banyak kali kena marah dengan kakak & abang Pm . Hehe . Sorry tau . (:

Hari isnin , 21.11.2011 dah start kelas so dengan badan yang layu , mata yang teramat la sangat mengantuknya terpaksa jugak pergi . Lagi pun hari tu first time perjumpaan antara fakulti .

Ingatkan dapat roomates orang luar rupanya semua dari Kelate . Tebaik ah . Yess yess . Hihi . Wahh , memang pergh la . Dah la roomates sekepala . Takde la teringat sangat dekat rumah .

Hari ahad ni dah kena gerak machang so laptop di ketepikan buat sementara waktu lagi pun sibuk dengan kelas . Biasa la mula-mula kan semangat berkobar-kobar sikit . Tengok la sebulan dua lagi mesti skip kelas . Hahaha . Harap-harap tak ah . :p




Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment