Friday, November 11, 2011

11/11/11



Assalamualaikum w.b.t . Entah pape je kan title kat atas tu . HAHAHA . Mentang-mentang la hari ni tarikh 111111 bersamaan hari jumaat . Lagi la bertambah kecantikkan tarikh tu . (: Ada yang nak couple pada tarikh tu la . Siap pesan dah dekat future boyfriend , kalau nak couple dengan saya tunggu tarikh 11/11/11 kalau tak nak boleh blah . *kemain ayat*  . ;D Hari ni pun mesti ramai yang melangsungkan perkahwinan , ye la tarikh tu penting . Senang nak ingat la , nombor tu unik la , haish macam-macam . Yang lahir hari ni kira untung la , nanti dekat ic dia no 111111-**-**** . Comel gitu . Jealous nyah . Harhar


Nak selit sikit dekat entry hari ni , kelmarin hangout dengan bestfriends . Ohsem , memang pergh la . Dah lama kot tak hangout dengan diorang . Masing-masing busy la katakan . So plan punya plan , kira jadi la hang out . Kitorang berlima off to KBMall , jalan-jalan sambil cucu mata . Ehem-ehem , kitorang cuci mata ok cuci mata ! HAHA . Ingatkan nak main bowling tapi tak jadi sebab ramai gila orang . Dah la kat dalam tu bau rokok . Euwww , naik loya tekak den ni ha . Sempat la jugak beli 2 helai t-shirt & blouse . Rambang mata nak pilih , banyak yang cantik-cantik . Pokoknya kalau nak pergi sana kena sedia duit dalam kuantiti yang banyak . ;p


Lepas pergi KBMall , member cakap nak pergi makan pulak . Katanya lapar , sebab tak makan lagi . Okayy , memang lapar pun , lapar sebab letih cuci mata . Fuyooo , ok tipu . (: Kitorang bagi cadangan nak makan kat mana so ramai yang nak makan cheese wedges so kitorang lunch dekat KFC . Mula-mula tu nak makan KFC dekat KBMall tapi ramai orang , meja pun penuh . Apa lagi kitorang pun gerak ke KFC Kota Bharu . Kat situ privacy sikit , baru la boleh makan dengan aman . HAHAHA . Kitorang kalau dah jumpa memang takkan duduk diam , ada je yang nak di potpetpotpet kan . Memang tak kering gusi la . Yang sorang tu  suka buat lawak , sorang tu pulak tak boleh terkejut kalau terkejut mesti dia latah . Yang saya pulak suka gelak . :D


Over roll hangout semalam memang the best ah . Lain  kali set awal-awal kita hang lagi ya . HEHE . Memang kalau ingat balik pasal semalam boleh gelak sorang-sorang . Lawak lawak . Ok , now tengah PMS . Tengah sakit ni woi , sakit sangat-sangat . Adoi , ni yang untung jadi perempuan boleh rasa period pain ,so lelaki hargai la sikit kaum wanita yang mengandung dan melahirkan zuriat awak ya . Kayy takde kena mengena . Bai


P/S : Lima hari lagi !





Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment