Sunday, November 13, 2011

Asdfghjkl .

Tumblr Photography

Hi peeps . Watcha doing ? Omaigee , hari ni kan first day exam SPM seluruh Malaysia right ? So good luck for Spm candidates 2011 . Wish you best of luck . Chaiyok ok . (:


Actually tadi baru lepas pergi saloon . Saja nak buat rambut sikit . Boring dah dengan style rambut yang agak kuno ni . Ewah !  :D Ok , lusa dah nak gerak ke uitm Machang . Barang yang nak bawa semua dah beli and dah settle so malam ni dah boleh packing barang . Tak rasa awal ke ? Lantak ah , baik ready awal-awal kang tak pasal-pasal pulak kelam kabut nanti then ada la benda yang tertinggal . Hahaha


Sayu kot nak tinggal family . Tak nak berjauhan dengan diorang . Tak nak tak nak ! Kalau boleh nak bawak diorang sekali duduk sana and angkut sekali dengan rumah . Pun boleh . Hahaha .


Kay ah you alls , nak rest kejap ni . Tadi bangun awal so nak Zzzz kejap . Jangan marah . Hehehe .
Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment