Friday, December 2, 2011

My Life As A Student UiTM . (:



Assalamuailaikum blogger . Lama tak update blog . Rindu tahap 5 bintang bhai . Haha .
Sorry la , busy dengan kelas . Online pun jarang-jarang . Hotspot kat sini lembab sangat . Asyik loading je . Haiyaa .

Kolej dengan bilik kuliah memang jauh gila . Kalau jalan kaki dari kolej memang berpeluh-peluh ah . Tak rela nak jalan kaki . :D Nasib baik dekat uitm Machang ada perkhidmatan Tenggiling . Kat sini diorang panggil giling . Actually giling tu van , ramai yang panggil giling sebab dia tergolek-golek atas jalan .Macam tenggiling rupanya .  Mula-mula sampai kat sini pelik jugak , asal panggil macam tu tapi baru sekarang faham . (:

Jadual kelas boleh tahan la . Tapi hari isnin paling padat sekali . Start pukul 8 pagi smapai la pukul 5 petang . Dah la pukul 5 sampai 7 petang ada KO . Ya allah , dalam banyak-banyak hari , hari isnin la paling fed up sekali . Jadual pack gila . Tak tahan .

Roomates mira memang terbaik ah . Kira bersyukur dapat roomates macam diorang . Satu kepala , memang terbaik ah . Dah la depan kolej ada cafe , memang isi perut dekat cafe hari-hari . Berat badan dah naik dah  Alahai , tak nak ah berat naik . Kena diet lepas ni . Ok , memang nak diet tapi tak boleh janji . Kbai

Minggu ni dengan minggu depan tak boleh balik . Duduk la dekat kolej sorang-sorang . Eh silap , duduk la dengan member-member . :D Next week ada modul , memang tak nak join tapi wajib join . Takde excuse ok . Puhlease la . Harhar

Kayy ah , line dekat sini slow nak **** . Sabor jela mira . Hihi . Nak buat acano dekat sini di kelilingi bukit yang agak tebal . Macam duduk dalam Gunung Tahan . Ok tipu sebenarnya . :D

Bubye you alls . 






Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment