Sunday, November 6, 2011

Aidiladha 2011 ♡












   Assalamualaikum guys . Acano raya aidiladha hari ni , best ke ? Dah tentu la best kan . Betul tak ? Betul betul betul bak kata upin ipin . Hahaha . Kayy , untuk tahun ni sambutan hari raya aidiladha miera agak meriah la dengan tahun-tahun sebelumnya tapi dah 2 tahun miera tak tengok lembu kena sembelih . Sedih ni tau . Sobsobsob *lap air mata*  . :D


  Malam tadi lepas solat isyak , datuk miera buat solat hajat + makan sikit . Solat hajat tu untuk miera sebenarnya . Untuk miera okayy . Tak mo jealous dear . Hahaha . Ye la , datuk miera buat solat hajat sebab miera kan dapat sambung study . By the way , thank you so much ayah(datuk) sebab selalu caring pasal anak-anak dan cucu dia . Selalu bagi semangat dan dorongan untuk cucu-cucu especially miera . Kayy tipu . (n_n)v 

  Okayy la guys , already sleepy . Nak stop sampai sini ya . Sebelum tu miera nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada muslimin dan muslimat di seluruh dunia . Semoga tahun ni lebih baik dari 
tahun-tahun yang sebelumnya . Korbankan hati dengan ikhlas untuk Allah s.w.t . xoxo


P/S : 9 hari lagi !!!!!!!!!

Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment