Monday, April 25, 2011

Lepak-ing Vs Fever !

    Heyy blogger . Hmm , entry kali nie Miera nak share pasal Bff Miera *kot . hehe !  Okayy , kita start . (:
Semalam Miera dengan kawan-kawan hang out . Dah lama gila tak jumpa and bergila-gila. So semalam kitorang sepakat nak lepak ramai-ramai . Hehe . Salah satu kawan Miera tuh dah dapat Lesen P lah katakan *nama di rahsiakan . Hehe  So dia lah yg drive . Baikkan dia . La , of course la baik , Tengok lak kawan siapa kennn . ;p  



   1st tempat kitorang pergi kat Kedai kawan Miera . Saja nak tengok dia jaga kedai . Actually , bukan apa , nak mintak eskrim free je sebonarnyo . Haha  Then , kitorang makan la dekat situ . Ouhmygosh , sumpah malu derr . Ramai orang tengok pelik je kat kitorang . Ye la , makan aiskrim macam budak umur 2 tahun  . Hehe ! Lepas tuh , kitorang g jalan-jalan dekat PCB . Time otw tuh , apa lagi kitorang pasang lagu kuat-kuat , sampai nak pecah gegendang telinga . Haha  Saja nak ambil feel katakan . Then lepas sampai tuh , kitorang lepak dekat tepi pantai . Borak-borak kosong la konon . Hehe ! Then kitorang snap pic kejap . Acara wajib tau tak . :p Maybe la pasal tu kot rasa nak demam . Panas sangat kat pantai tuh . Ngrr . 



   Okay , jam dah nak pukul 7 so kitorang pergy dekat Masjid Muhammadi . (: For what ? Of course la solat Maghrib kenn . Baik tak kitorang ?  *poyo je kenn . Hehe . Lepas selesai solat , sebelum pergi makan kitorang lepak kejap dekat Ridel . Saje ambil angin malam . Super duper best okayy . (:  Then lepas tu baru pergi makan . Sebelum balik Miera dengan kekawan singgah jap dekat tempat kerja lama . Saja singah nak tengok boss . Haha . Excuse me . Untuk apa tengok boss . Pfft , Miera nak tengok kopitiam tu la . Rinduu*kot . hehe  Lepas tu pecut balik rumah . Sumpah , semalam memang best sangat . Dapat lepak dengan member .  Sayaaannnnggggggggg korang sangat-sangat okayy . Muah pipi kanan , muah pipi kiri . 






                                                                  
                                                                  
                          
Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment