Sunday, May 1, 2011

Ohmaigee . ):

  Heyy blogger , lama dah tak updated blog . Dah bersarang rupanya blog kesayangan saya nie . (';
Okayy , entry kali pasal SAD + FRUST . Okayy , asal lark tetibe je nak updated pasal sad + frust ?????????


  

    Hmm , actually tadi kawan Miera suruh check Form 6 . Alamak , terlupa pulark yg Form 6 dah boleh check . Nasib baik dia gitau lau x besok nak register baru ary nie miera check . ('; Okayy , then Miera dapat Form 6 , aliran Kemanusiaan . 9 Mei 2011 nie pergi register . Hmm , tak tau lah nape rasa berat je nak masuk Form 6 . Bukan apa , kalau masuk Form 6 kena study lebih . Dah la next year STPM . Ohmygosh , rasa-rasa baru je taun lepas SPM . Tak kan lah next year nak exam lagi . Baru je rilex kejap dah nak final 
exam . 




    Seriously , Miera rasa malaz nak masuk Form 6 , ramai org cakap kena study betol-betol , tak leh nak main-main . So , xtvt ber-facebooking dah kena kurangkan . Ngrrrrrr , pape hal pon Miera kena buat keputusan jugak . Nie melibatkan masa depan miera . ):   
Go Miera Go ! Yeah . ('; 
Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment