Friday, April 1, 2011

S**T la weyh !

View Image 

     Geram , geram and geram . Bodoh punya manusia . Eii , sakit hati betul dengan orang yang bernama manusia . Entah pape la . Tak pikir ke perasaan orang macamana . Please la , jangan nak selfish sangat   . Kau tahu tak aku memang sakit hati dengan kau even ko tu baik *kot . Haktuihh , menyampah  dengan perangai kau yang cakap tak serupa bikin ! . Tipu , tipu , tipu . Tak habis dengan helah kau kan . Watahell , pergi mam*** la  ko . Eh , wait for minute , sebelum mam*** tu tak ingat  ke kau hutang apa dengan aku . Tak ingat ? Hello , try kau ingat balik okay . Jangan buat-buat  lupa . Nak aku tumbuk je muka kau tu biar sedar sikit . Nah I give you middle finger . Just for you bitch . ><
Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment