Sunday, April 10, 2011

Zero . (;

View Image
     Heyy buddy . Agak lama dah tak updated blog ni . Bersarang suda . Hehe So entry kali ni pasal zero . (; Apa ke pelik benor nya . Haha  Motif zero tu sebab Miera tak tau nak ber-story pasal apa . Takde idea lah , Tiba-tiba je lesap entah kemana . Haha

     Sekarang ni Miera tinggal sorang kat rumah . Parents balik kampung . Best la jugak boleh duk sorang-sorang . Boleh layan jiwa ni tapi boring la . Tak tahu nak buat apa . Hmm , sunyi je rasa . Takde ke sape-sape nak temankan  . *Dah start merapu . :p  Hari tu kan blog Miera dah jahanam sebab nya Miera salah buat tutorial . Eii , cam hampeh je . But nasib baik okay balik sebab ada orang tu sudi  ajar and bagi tips kat Miera . Orang itu adalah  Abang Mas  . TQ tau Mas sebab tolong Miera  .  (:
Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment