Sunday, August 7, 2011

Si Pengcopy Paste . -..-




*Baru-baru nie seorang lelaki telah memberi komen mengatakan blog saya memboringkan . So what ?  Blog saya so suka hati mak bapak tiri laki pak cik aku la . Yang kau nak menyibuk pehal . Baca je la jangan nak banyak bunyi pulak . Tau lah blog kau tuh mantop + cantik . X leh nak lawan dengan saya kan kan kan kan. *Perasannya kau nyah . Puii ! 




Okayy , back to the story . Kali nie saya nak story sikit pasal si peniru ataupun lebih di kenali dengan FAKE .  Eh kawan , boleh tak jadi diri sendiri . Please la jangan nak jadi Fake sangat lah kannnnn . Meluat doe . Kalau ya pun x perlu nak copy semua (statu)) saya . Memang la hal kecik je kan , tuh pon nak melenting macam budak kecik . X kan lah nak tiru pon x boleh right ?  Yess  memang x boleh . Try korang fikir macamana rasa kalau korang perah idea semata-mata nak buat sesuatu then tanpa segan silunya orang yang x berperikemanusiaan itu mencuri hasil ciptaan korang . Dah tentu berapi kan ?  Memang la dia ada mintak nak copy tapi please la kalau dah saya x bagi jawapan samada boleh atau tidak that mean X BOLEH la . Tuh pon x faham lagi ke . Malas dah nak mengumpat banyak-banyak kang x pasal kurus pulak puasa saya hari ini . Saya x marah cuma nak bagi nasihat je okayy sayangg bushuk manja saya kan kan kan kan .**Ngrrr , geli geleman den . =,=    Kbai .


P/S ; Siapa yang makan gula , dia lah yang rasa manisnya . (:
                                       



Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment