Wednesday, August 17, 2011

Freedom , ;D





Horeyyyy , hari nie last paper so saya sudah BEBAS . Hehehehe . Okayy , now dah boleh fikir pasal  raya pulak . Nak beli baju baru , shawl baru , pokoknya semua baru *Bankrap abah aku . ;D 

Paper Sastera(2)  - Not bad . Tak susah mana sebab apa yang Miera study semua masuk #Poyo je kennn . 

Paper Bahasa Melayu(1) - Okayy , paper nie memang susah sangat-sangat . Pheww , memang masak tadi nak habiskan 5o soalan objektif . Mengalahkan buat roket je . =='
Muet - Yang nie double susah . Omaigod , cikgu buat soalan macam nak suruh adik Adi Putra buat right ? Dah tentu la saya tak leh nak jawab . Dah la soalan berbelit . Apa kessss . ;D

Hmmmmmmm , setakat tuh je la yerr . 6ti updated lagi . Gtg , nak pergi mandi kejap . *Actually  dah kering idea . Kbai




Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment