Sunday, August 14, 2011

I Miss Him . :|



*Hari nie paper Pengajian Am(1) , Sejarah(1)  & Kesusasteraan Melayu(1) . Agak mencabar jugak la subjek tuh lebih-lebih paper PA(1)  , susah macam buat peluru berpandu *kot . HAHAHA  ;D

       Back to the story , actually Miera rindu dekat someone tau , rindu sangat-sangat *ayat tak leh blah right? 
Tetiba je rindu dekat dia , rindu dekat suara dia , rindu nak tengok wajah dia . How sweet . :'D
Hmmm , macamana lah kan dia sekarang , sihat ke tidak , makan pakai terjaga ke tidak , puasa ke tidak . HEHEHEHE . Lama dah tak jumpa dengan dia , rinduuuuuuuuuuuu sesangat . Lama dah tak contact dia , mesti dia dah lupa Miera kan kan kan kan . (';  Nak buat macamana dia dah happy dengan life dia sekarang so Miera tumpang gembira jugak even hati  nie ada sedikit terguris kot .
P/S ; Awak jaga diri leklok tau . I'm always support you . Love you sayanggggg



Sini kejap - Hari tuh kan pernah cakap minggu nie nak kawal nafsu online tapi Miera dah tewas dengan nafsu tuh . Jangan marah tau , nanti kena jual . ;D


Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment