Saturday, August 20, 2011

Hok Aloh . -,-




Selamat Hari Raya . Lalalalalala , ;D  Actually entry pasal kali nie ialah saya akan menjalani khidmat negara tanggungjawab bersama . Peace . \v/ Hehehe , tade lah sebenarnya kan saya malas nak pergi boleh tak ?
Ala boleh la , pleaseeeeeeeee . (:  Tak minat pon benda macam tuh , sangat-sangat boring . Hihihihi . Bukan apa , kena kawad , kena bangun pagi , kena basuh baju sendiri , kena tidur sorang-sorang #Krohhh .
Hmmmmmmmmm , dah la Miera ada alergic , tak leh makan makanan laut . Sekarang nie pon kena pantang makan . Kalau pergi kat sana takkan lah nak suruh mak cik tuh buatkan makanan lain pulak kan . Kalau boleh apa salahnya , kecil tapak tangan besar lagi negara Brazil saya tadahkan . HAHAHAHA . Lagi satu , Miera nie jenis yang tak leh kena sinaran UV lama-lama sebabnya kulit nie mudah sangat terbakar . Nanti x berapa nak cantik lah kannnn*Kau gedik okayy !  Hmmm , 23 Ogos nie kena jumpa doktor pakar kulit . Harap-harap doktor tuh bagi pelepasan lah dekat Miera nie . Boleh  kannnnn ?  ;D  Kita tunggu je la yerr , kalau Miera dah x updated blog maknanya Miera dah selamat berada di Sik , Kedah . (:
Okayy la , gtg sayanggg . Chowwwwww  . ^^


P/S ; Si dia merajuk , so Miera tak tau nak pujuk macamana . Time nie lah dia nak buat hal . Muahh sikit sayangg . :*  Hihihihihihihi




Like And Komen (:

2 comments:

  1. klo psal alergic,xyh rsau la...dorg mmg asing kn mknan org y alergic..=)

    ReplyDelete
  2. Ye ke ? Risau jugak takot makin teruk je la . (:

    ReplyDelete