Wednesday, November 7, 2012

No Title....









Assalamualaikum wbt. Ya, bertemu lagi kita untuk episod kali ini dimana terdapat gossip-gossip hot yakni isu terbaru mengenai retis-retis sekarang. Jom kita zasss! :D Ada gaya macam wartawan media hiburan tak? Ada? Yess, nanti dah boleh ganti Kak Kiah Propa la pulaks. Bhahaha. Sejak bila saya tukar profession ni saya pun tak tahu. Mohon jangan termakan tipu daya saya kawan-kawan. *wink wink*

Apesal pulaks No Title ek? Apa kejadahnya la adoi pun ter ber. Muehehehe. Sebenarnya takde kejadah apa pun yang ada hanyalah sejadah. :D Main-main ya miera. Tolong sedarkan saya please. Hiks
Actually, saja je title tu orang cakap buat gimik sikit. Suspen tak suspen tak? Tak suspen ke? Okay ah, nak mewajuk dengan korang. Konon-konon mewajuk la kan. Gediknyaa lahai. :p

Tadi tengah boring tak tahu nak buat apa mulala tangan gatal nak download lagu hindustan. Miera ni jenis kaki hindustan, tanya je semua pasal hindustan confirm boleh jawab. Ada dalam fikiran tau, semua cerita I ingat. Ganas tak you alls? Eh

Lepas 2 jam menghabiskan waktu mengdownload lagu tu, tiba-tiba..........teringat dekat lagu kat blog miera yang dah berkurun lama tak tukar. Lagu version apa pun tak tahu, dah tak up-to-dated orang cakap. Mesti selama ni readers tengok syok pulun berbakul-bakul mengutuk lagu blog miera kan? Sampai hati korang, nak mewajuk 5 minit. Hiks hiks. So dengan rakusnya miera memilih lagu-lagu yang sesuai untukdimuat turun dekat blog miera ni. Aha, dah jumpaaaaaa so apa lagi tukar yang lama dan gantikan yang baru. Bunyi macam kacang lupakan kulit.Ye la, dulu bukan main addicted gila dengan lagu lama tu tapi sekarang bukan main beria nak tukar lagu baru. Hahahaha.No more lagu Nelly - Just a dream. Dah tak berapa nak dream sangat dah. lols

Siapa yang mengikuti slot samarinda iaitu drama SaifulNita sudah pasti anda tahu bukan lagu ini? Pada yang bukan kaki drama tu mungkin majoriti daripada anda pun sudah tahu, lagu itu sedang hangat dimainkan dicorong-corong radio sekarang. Sila undi ya. Hahaha. Tajuk lagu tu Ussy ft Andhika Pratama - Kupilih hatimu. Tapi ekarang drama tu dah habis dah , akhirnya Nita dan Saiful bersama jua akhirnya dimana untuk permulaan cerita tu ayah si Nita yang suruh Saiful bertunang dengan Nita. Kira bertunang bukan atas dasar cinta tapi di arrange kan oleh family. 

Sebenarnya I ni jenis kaki movie dan drama bagai tapi tengok jugak atas movie drama dia. Kalau tak berapa nak best memang takkan tengok. Sorry to say. Demandnya I. Bhahaha. I suka tengok actress dalam satu-satu movie/drama yang berambut panjang + ala-ala curl gitew. Contohnya, Tasha Shila, Kila Fairy, Ika Nabila,Yasmin Hamid, Aida Aris, Nabila Huda and so on. (letih nak taip). So mana -mana artis yang berambut panjang semuanya I suka tau. 

Lagu tu agak sentimental vakue sikit. Ala-ala lagu romantis gitew, so mana-mana readers yang ada ada boyfriend/girlfriend confirm bila terblog walking blog miera ni dengan sepantas kilatnya mungkin lebih pantas dari kilat kot akan teringat dekat buah hati tersayang. So sweet la korang, jealous ni jealous. Hihihi.

Okay la, waktu tidak mengizinkan untukk menaip panjang sebab mata sudah layu. My selimut dan bantal bushuk sudah tarik-tarik I punya kaki tau. Itu tandanya dia tengah rindukan I. Hehehe. Good mornight everyones. xoxo







Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment