Saturday, June 2, 2012

L O V E ♡





Assalamualaikum guys. How your holiday? Lemme think first. Ha, of course best right. Hehe. Untung la jadi budak sekolah boleh cuti. :D Yang tengah taip ni pun apa kurangnya tak cukup-cukup lagi ke berbulan cuti sem. Hehe. Sorry, sekarang jarang mengupdated post baru, sampai ada orang tu tegur nak baca my new post. Apa yang best pun tak tahu la pasal blog ni. Cewahh *cough*

Actually, post kali ni tak sama dengan post-post sebelum ni. Kalau yang sebelum ni entry rojak. Ala post yang campur-campur. Habis semua di gaulkan sekali. Maafkan saya. (:  So, kali ni ada sedikit kelainan. Tengok title pun dah tahu kan. *lariiiiiii*




Em, sebenarnya hati saya sudah di miliki oleh seseorang yang sangat istimewa bagi saya. So now I've someone that we call boyfriend. Seriously, tak sangka yang kitorang akan ada hubungan yang lebih daripada kawan biasa. You know, sampai sekarang pun still tak percaya. *tepuk dahi* 
Walaupun tak kenal bertahun-tahun tapi I think we have a chemistry. Banyak persamaan yang kitorang ada. Banyak tu takde la banyak sangat tapi ada la. :D




Biarpun hubungan ni masih baru lagi tapi kitorang akan jaga hubungan ni. Adat la kan kalau gaduh-gaduh manja tu. Takde seri pulak hubungan tu kalau tak diselitkan dengan pergaduhan. Tapi jangan la sampai gaduh besar. Yang tu siapa yang nak kan. Err


Next sunday, new sem will start. Maigad, mesti lepas ni kita sibuk dengan study, assignment bagai. Macam yang kita pernah cakap, walau sesibuk mana pun dalam sehari tu kita ambil masa untuk berhubung. Ala, bbm kan ada. Hehe. Walaupun study satu U tak semestinya terserempak, masing-masing sibuk dengan kelas. Kelas pulak bukannya sebelah menyebelah. *wink wink*


Dear you, seriously I'm happy with you even our relationship still new but I can feel like we know each other for a long time. You make me laugh and make my days more wonderful. I love the way you treat me. You always take a good care about me. I'm very appreciate it. Thank you for everything. I lahv you so much. xoxo





Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment