Thursday, June 14, 2012

I'm home. Whoaa :D






Assalamualaikum dan salam jumaat, penghulu segala hari buat semua. Mudah-mudahan kalian di rahmati oleh Nya. :)

Balik kampung wohoo balik kampung, hati girang. Hahaha. Amboi, kemain balik kampung ya, macam la sekarang tengah cuti raya. Hehe. Tapi tak apa-apa kok cuti 3 hari pun dah kira ok what. Padahal baru je beberapa hari masuk U dah balik rumah pulak. 1 kelebihan siapa yang stay Kelantan. Orang luar mohon jangan jealous ok. Duduk la korang dekat kolej tu. Ekeke


Nak cerita apa ek? Oh okay, nak bagitahu pasal my life as a student UiTM Machang-ster. Machang-ster la sangat kan. Oh lantak saya la. Lalalala. :D Alhamdulillah, sem ni jadual takde la pack sangat. Mula-mula class rap post timetable dekat group ada 3 malam berturut-turut kelas malam. Time rasa macam alah, kenapa mesti ada kelas malam. Malasnya nak pergi. Errr! Tapi rupa-rupanya ada 1 malam je kelas malam and I like soooo cool. Hehehehe. Setakat ni semua lecturer yang mengajar takde la garang sangat. Mostly, dapat yang belum kahwin(miss). OMG, semua budak lelaki melompat-lompat keriangan sebab dapat lecturer muda. Hahahaha. 


Pasal kelas memang takde hal, tapi kalau pasal cafe TDM memang banyak hal. 4 hari duduk sana boleh kira berapa kali makan nasi. Dekat cafe tu tak sistematik langsung, dah la lambat slow pulak tu. Em. -,-
Sem ni tender baru, tu yang slow tu. Order makanan petang belum tentu malam dapat makan. Kalau order malam fikir la masa mana baru dapat makan. Takkan subuh baru boleh makan. Itu sudah lebih!
Kalau kelas habis tengah hari terpaksa makan siap-siap dekat kedai depan uitm. Siapa yang pernah pergi @study dekat sana confirm tahu. Hehehe. Dah la sedap, harga pulak berpatutan memang tak rugi makan kat situ daripada makan kat cafe. *angkat kening sebelah*  Maaf kerana kutuk kamu wahai cafe TDM. Wakaka



Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment