Saturday, June 9, 2012

New sem new life. :)



Assalamualaikum everyone. How's your day? Everything is good right. Yeayy. :D So how your holiday? Mesti best kan-kan? Hehehe. Dah last holiday baru nak tanya. Emmm. ;p

Sebenarnya kan hari ni last itew duduk kat rumah sebab esok dah nak kena balik uitm machang-ster. Cuti sem dah habis dah woi, dah habis dah!!!!!!! Cepat je rasa cuti sem ni padahal 2 bulan dah diorang bagi. Ini memang tak pernah cukup, kalau bagi cuti setahun pun confirm mintak tambah lagi. Ekekeke

So azam untuk sem baru ni study betul-betul. Eh, nampak sangat sem sebelum ni tak study. Opsss. *malu* *lari masuk bilik* Bukannya tak study tapi sem 1 kan cara nak study smart tak berapa tahu lagi so sem 2 ni dah tahu la sikit-sikit macam mana nak study smart. InsyaAllah, sem ni kalau boleh la, itupun kalau boleh nak dapat dekan. Hehehe. Ewah, tinggi sangat cita-cita, dapat ke tidak tak tahu. Tapi insyaAllah sem ni nak struggle betul-betul. Jealous tengok member-member dapat dekan. Nak jugak! Ehem

Ada orang tu kan awal-awal dah bagitahu kat itew nanti suruh jadi jam loceng dia. Dia suruh kejutkan dia tiap-tiap hari gitew. Alolo, so sweet. Nanti jangan tak bangun sudah la. Kalau tak bangun jugak malas dah jadi jam loceng awak. Hehehehe. :*


Sayu la pulak nak tinggalkan rumah. Dah 2 bulan menikmati home sweet home. Emm, dah la tahun ni puasa tanpa family. Nasib baik dapat 1 negeri. Confirm nanti tiap-tiap minggu balik. Ok, dah memang confirm pun. Hehehe.

Dear sem 2, please be nice with me. You treat me good, and I will treat you double good. Ok? Hehehe. Choww  :D




Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment