Monday, May 21, 2012

Kenduri Kahwin. *wink wink*








Assalamualaikum saudara saudari cikebom-cikebom. Ada baikkah? Hahaha. *selak lengan baju* Sorry, you alls baru dapat updated entry-entry ni. Sebonarnya, wifi dokat rumah den ni haa tak boleh guno disobabkan kena kilat hari tu. Den pun tak tahu macamano boleh kena. Haiyaaa -,- So terpaksa save one by one dulu corito-corito yang den nak sampaikan kat demo-demo. Hahaha Apakah ini? Ehh. Okay, dah-dah tak payah nak melalut-melalut kang sampai ke Amerika saya merepek. Hok aloh mung Amir amareka demo. *evil laugh*

Hari itu kan-kan, sepupu saya kahwin. *haloo kezen* So pagi tu balik la kampung sebab nak uruskan hal kahwin dia tu. Lagipun lama gila tak balik kampung belah ma ni. Lama la sangat ken… :D Sampai sana tu ramai la saudara-mara dapat bertentang mata. Time kenduri cenggini la dapat jumpa semua. Hmm, semuanya nampak lain. Syukur semuanya. Hihi.

Lepas solat Jumaat, pihak pengantin lelaki datang ke rumah pihak perempuan. Ops,lupa nak bagitahu cousin saya tu lelaki maknanya pihak kita la kena bertandang ke rumah pihak perempuan. Kebetulan rumah pengantin perempuan dekat je. Alah, dekat je? Laa, nak buat acano jodoh dengan orang dekat rumah. Hehehe. Save bajet minyak kereta sikit nak pergi hantar. Jalan kaki sikit tak sampai 1 km dah sampai dah. Hahaha

Tak nak updated panjang-panjang, so di sini Adik Ma nak mengucapkan tahniah dekat Abang Mie di atas pernikahan yang ke tuttt. Hehehe. Biarlah rahsiaaa. ;p Mudah-mudahan pernikahan kali ini kekal hingga ke akhir hayat. Amin ya robbal alamin. Cepat-cepat dapat baby okay. Hehehe





Like And Komen (:

1 comment:

  1. terjumpa e-book percuma, bagus untuk orang yang dah/nak kahwin… sharing is caring :) - Permata Yang Hilang - Panduan Hubungan Suami Isteri Melayu Islam

    ReplyDelete