Monday, December 19, 2011

B u s y .



Assalamualaikum you alls . Memang dah lama gila tersangatlah tak updated blog kesayangan ni . Dah bersawang dah blog ni . Haiyaaa , sapu sawang cepat-cepat kang tak pasal-pasal pulak makin bersawang . :D


Actually , semenjak dua menjak ni jadual memang pack gila . Dah tiga minggu tak balik rumah . Hujung minggu ada modul lah , perjumpaan itu ini lah , memang penat sangat-sangat . Takde masa nak rest . Tidur pun tak pernah cukup . *rolling eyes* Ni pun baru je selesai MII (Minggu Induksi Image)  untuk Fakulti Pengurusan Maklumat . Dari pagi sampai lah malam , memang pack gila ah . Tapi yg penting best .Semua geng-geng ni sporting habis , kakak & abang fasi/exco pulak memang terbaikkk ah . 
*Tangan didada mata ke atas* 


Assignment pun semakin berlambak . Dah lah nak kena submit secepat mungkin . Haiyaaaa , memang stress kot . Hmm , nak buat acano dah namanya student , assignment , test , quiz memang dah jadi lumrah right . So watlek watpeace sudah . Haha


Minggu ni mid term break akan bermula tapi seminggu je . So apa lagi balik rumah ah . Dah berminggu-minggu tak balik . I miss my house . Nak makan masakan ma , tidur atas katil kesayangan . Alolo , tak sabar rasa . Hukhuk


Kay ah , nak stop dulu . Assignment sedang menanti . Lain kali updated lagi . See ya . (:












Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment