Saturday, September 10, 2011

Walao Eh . :D



    Heyy peeps . How your day today ? I wish you got a meaning day and beatiful day .
*Speaking pulak . ;D Bagaimana dengan raya anda ?  Mesti seronok right . HEHEHE . Ye la mana taknya baju raya dah 3-4 pasang campur dengan biskut raya , kuih raya pokoknya seronak kan . Dah agak dah . Hikhok


   Okayy , actually entry kali nie Miera tak ada kena mengena dengan life pon . Saja nak updated blog kesayangan kitewww nie . ;p  Sekarang Miera tengah busy dengan Facebook . Ops silap , Miera tengah busy prepare utk ke UiTM la . HEHEHE . Saja nak prepare awal-awal takot nanti tak sempat pulak , baik sediakan mana yang patut nanti tak adalah gelabah  .


    Dah seminggu kakak tersayang Miera continue study kat UMT . Belum puas nak lepas rindu dengan dia , nak kacau dia . Best sebab dia tuh suka sangat buat suara nyaring , macam nie *Auwwwwwwwwwww HIHIHI . Tapi tak apa lagipun sebelum dia dah study kat Matrik Gopeng so dah biasa jugak lah tidur sorang-sorang tanpa dia tapi sekarang kena buat benda macam tuh lagi . Kita rinduuuuuuuuuuuu nak main rambut dia *tengah gigit bibir . Euwwwwwwww . :D

   Wawawawa , setakat nie je lah entry untuk kali nie . nampaknya dah jauh tersimpang dari idea asal . jangan marah . HAHAHAHA . Okayy , chowwwwwwwww . (:





Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment