Friday, September 11, 2015

Semester 5. #Road to final

Assalamualaikum

I'm home again after one week kat rumah sewa. Hehehe. 1st week takde kelas sangat, lecturer pun banyak attend meeting and class cancel. Punya semangat kitorang siap awal-awal nak g kelas, baru dapat info kelas cancel. Student and class cancel berpisah tiada, sape tak suka class cancel kan tapi hujung-hujung sem baru nangis sebab banyak topik tak cover lagi.

Sem ni ada 2 paper je yang ada final. Yang lain takde final so kena focus betul-betul nak kasi carry mark bagus. Sem ni jugak baru nak belajar php. Huhu. Harap-harap boleh catch up la nanti, time sem 3 dulu pun belajar C++ pun kelaut. Nasib dapat lecturer sporting yang sudi ajar kami dengan tekun sampai kami faham. Thanks DR Nasir. Ingat lagi Dr Nasir cakap, "tak dapat pakcik nak tolong". Time tu tercut semua coding dalam C++ tu. Hahaha. Lawak gak eh Dr Nasir tu

Sem ni jugak last pegang jawatan exco keusahawan dalam SISMA (Society of Information System Management). Hope everything gonna be fine till final exam. InsyaAllah.








Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment