Monday, October 21, 2013

Interview..

Assalamualaikum guys. Ponn ponn ponn kereta api mahu lalu ni. Hahaha. Ya Allah, lama kot tak updated entry dalam blog ni. Dah berbulan-bulan tak on, updated lagi la takkan. Em, sadisnyaa.

Actually, esok ada interview spa untuk Separa Perubatan. Kali ni dapat 2 option, Penolong Pembantu Kesihatan(MA)& Latihan Jururawat. Harap-harap everything run smoothly and Allah will ease evertyhing. Even sebelum ni dah ada experience untuk hadirinterview tapi feeling gugup tu confirm ah takleh lari kan. Gementar youalls. Harap-harap interviewer tu tanya soalan-soalan yang senang je. Hehehe.Boleh pulak den bagi chance kat diorang. Kekeke

Okay la, nanti I will updated again. Banyak yang nak distorykan sebenarnya tapi kena satu-satu la kan. Wish me luck guys.

Sincerely from me. Muah










Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment