Friday, April 6, 2012

My weight? -,-



Assalamualaikum semua. Salam jumaat to everyone. Harap-harap sihat walafiat belaka. (:
Nak bagitahu ni, betul ke kalau berat badan naik maknanya kita cukup makan dan bahagia? Rasa macam tak betul je. Tapi tak tahu la kan.

Semenjak sambung study kat Machang-ster ni, eh konon-kononnya. Hahaha. Tapi betul la semenjak continue study berat badan dah naik. Semua orang tegur cakap semakin berisi sekarang. How come. -___-

Mana taknya pagi petang siang malam asyik makan je. Tapi pelik jugak padahal dah banyak berjalan, buat kerja tapi tetap takmo kurus. Haihhh. Dah la miera ni jenis yang tak boleh nak control makan. Kalau boleh doplohpat jam asyik nak makan dan mengunyah je. Adoi.

You know baju pun dah semakin sendat tahu tak. Terukkan? Hahaha. So time cuti sem ni la nak kembalikan ke berat badan yang asal. Control makan, diet and jangan ambil makanan berminyak. Sekarang pun dah tak makan malam. Makan snek, minum air milo dengan oatmeal. Sampai bila la nak makan semua ni. Jemu la. Hmmm







Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment