Saturday, March 31, 2012

Done with sem 1

Assalamualaikum you alls. Sorry lama gila dah tak updated entry baru. Bukan apa sangat-sangat sibuk. (;
Now miera dah habis final exam. Sekarang tengah cuti sem. Ala 2 bulan je pun.Kejap je kan? Hehehe

Dalam tempoh 4 bulan lepas (part1) banyak suka duka yang miera lalui tapi yang banyaknya suka la. Classmate pun ok and then roomates pun lagi la ok. Rindu gila kot dekat diorang padahal baru je semalam berpisah. Hmm, harap-harapnext sem still duduk dengan diorang tapi kalau tak jadi roomates pun takpe iRedha. :D

Macam-macam gelagat diorang ni. Memang tak kering gusi la duduk dengan diorang. Sporting habis. Yang sorang tu suka buat lawak kitorang apa lagi gelak la kan. Hehehehe

Classmate pun apa kurangnya, memang the best la. Kebanyakan orang kelantan so mana yang duk luar tu terpaksa la kecek kelate. ;D




















         Ain Noh, Aida, Yanna and Me. (Time last payyperr) 




Banyak pengalaman yang miera dapat sepanjang miera study kat sana. Alhamdulillah, miera dapat sesuaikan diri. Tapi next sem subjek dia makin susah so terpaksa struggle habis-habisan. Kalau boleh nak dapat anugerah dekan. Tu pun kalau boleh la. ;D
Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment