Thursday, June 2, 2011

Woot-Woot (:

Heyy blogger , hari tu kan Miera ada gitau nak berstory apa yg berlaku time blog kesayangan Miera tak leh nak bukak . So let start girls . Jeng jeng jeng !  \v/



 
25 MEI 2011 - Happy birthday to you , Happy birthday to you , Happy birthday happy birthday , Happy    birthday to you Nurul Syahira Atika yg ke sweet 18 . May god bless you . Wish you succes in your life . I'm always pray for your happiness . (: Best friend forever girl ! Phewwit , 25 Mei lepas birthday bff Miera . Yeah , dah bosar rupanya . Hehehe . Tapi sorry dear tak sempat nak bagi present but don't worry nanti Miera bagi okay .  Swear , confirm rinduu dengan gelagat Syera yang kelakar tuh . Promise friend , I will remember our memory . I love you so much sahabat . (';

27 MEI 2011 - Yess , tarikh tu sangat bermakna buat Miera dan juga student-student yg masih di bangku sekolah macam Miera . ;D Sape yang tak suka kan time holiday . Dah tentu ramai yg melompat keriangan bila holiday time bermula . Wewewe , kali nie holiday 2 minggu je . Omaigod , takde la lama sangat tapi lama lah jugak kann . *Ayat merapu ;p  Holiday kali ni Miera hanya terperap kat rumah je . Tak pergi mana-mana pon sebab abah Miera kerja . Hmm , so terpaksa lah menghabiskan sisa-sisa holiday dgn berFACEBOOK . Kuikui . Jelous tau tengok kawan-kawan pergi vacation dgn family diorang . 
But home sweet home lagi best !

28 MEI 2011 - Hari sabtu lepas miera hang out dgn kawan-kawan miera . *Kawan lah sangat kann . Euwww . ;p Okay okay actually boleh di katakan first date la . hehe ! Dia dia agak kelakar  . Nasib baik Atiqah back up lau tak makin berapi lah jawabnya . Hehe  But sumpah best giler hari tu sebab dapat release kan tension . (:


 

31 MEI 2011 - Hmm , ada apa dengan tarikh tu ? Okay , let start . Actually hari tu birthday ex Miera . Hmm , terfikir jugak perlu ke Miera ingat birthday dia . Sedangkan belum tentu dia ingat birthday Miera kannn . Memang lah Miera dengan dia dah takde pape but Miera memang still ingat dia . Until now , Miera still sayangg dia cuma dia je dah takde feeling dekat Miera . I know that ! You , happy birthday sweet 20 . May god bless you . Hope you succes in your life . Next year you dah graduate kann . So good luck dear . I'm happy for you . (';    Just for you :  Nur Zul Fadli Izhar .
Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment