Tuesday, June 21, 2011

So Tired . :'/



      Heylo eberibody . Fuhhhhhhhh , sejak dah start pergi sekolah balik bukan main penat lagi . Ye la , homework bertambun cikgu bagi . Macam nak cuti setahun . Eewww , penat lah cikgu . ); Tambah pulak homework yang miera tak hadir 5 hari , makin melambung lah jawabnya .

      Tuh la sape suh x pergi sangat kannnnn . Padan muka . Woot-woot , but memang penat gila la . 2x penat daripada time nak SPM dulu . Phewww , jawabnya memang kena fokus betol-betol lah lau tak dah tentu K.O . Dah la next years nak STPM . Dalam kepala hotak satu benda pon tak faham . Huhuhuhu . Dah tu nak dapat 5 principal macamana . Cikgu cakap memang lah senang kannn . Sebab cikgu dah jadi cikgu . Sy nie belom tentu jadi macam cikgu kannn . (: Yeah , tapi sy takkan mengalah sebab sy nak masuk U , bukan untuk buat Diploma tapi buat Degree terus . Jgn jelesss yerr kawan-kawan . HAHAHA .. *Perasannya kau nyah .   ;p
Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment