Friday, May 6, 2011

Huwaaa . ):

  



    Heyy blogger , tau tak Miera tengah sedih sekarang nie ? Apa , korang tak tau ke ? Ala , tak kan tak tau
kot . Jahatnya korang nie . *Tade motif . hehe ! Just kidding baby . (:  Okayy , let start . 



     Entry kali nie Miera nak gitau yang permohonan Miera ke universiti tak berjaya . Ngrrr , dah korang jangan nak gelak sangat . Sepak kang . :p Kan semalam dah boleh check UPU . Apesal lah tak dapat , confius laa . Haha  Oit Miera dah tentu ko tak dapat . Try ko buka mata luas-luas tengok berapa puluh ribu orang yang dapat result cemerlang . Ko tuh dapat result cemerlang ke ? Tak kan , so duk diam-diam . hehe !  



    Okayy , hmm nak buat camner kan tade rezeki nak buat diploma & study dekat universiti . Ouh UiTM maaf yer aku tak dapat nak study dekat sana lah . Ko jangan sedih tau . Bertimbun lagi student yg dapat UiTM so jangan sedih-sedih tau . Pasal aku nie ko jangan lah risaunya . Hukhuk . Actually , Miera nak sangat study kat sana , dari dulu lagi da ada cita-2 nak continue study kat sana tapi belum ada rezeki lagi . Tapi Miera ada buat rayuan . Tak tau lah rayuan Miera tuh di terima or tak . Hope di terima lah . Kalau tak kempunan lah jawabnya . (: Okayy , dah malas nak taip panjang-panjang . Bukannya ada orang baca pon kannnnnnnn . Hehe   (:
Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment