Thursday, March 3, 2011

CUAK . -,-

View Image


      Heyy blogger , tadi miera pergi hospital sebab nak pergi jumpa doc pasal kes miera . Alergic kot . Haish , asyik gatal je tangan ni . Hmm , tak tahu la alergic pasal apa . Setau miera , miera  alergic dengan ubat antibiotic je . Tapi tak penah minum pon lepas dapat tahu alergic dengan ubat tuh . Nasib baik orang tak ramai tadi . Miera dengan abah pergi kat klinik staf HUSM sebab abah miera staff kt Hospital tu . Then doc ckp maybe miera alergic dengan makanan or sabun yg miera guna . So doc bagi sabun + losyen + ubat . Eii , rutin hari-hari kena buat semua tu . Cuak lahh . But terpaksa jugak sebab nak cepat baik . 


    Lepas jumpe doc semua abah tanya nak balik terus or nak balik dengan kwn dia . Ye r , hari ni abah miera kerja . Kesian jugak kt dia , ke hulu-hilir . Nak handle kes miera lagi , sibuk dengan kerja lagi . But pegorbanan seorang ayah kan sanggup buat apa saja utk anak dia . Thank you dad . I LoveYou .  




     Miera stay kt tempat abah miera kerja kejap . Ramai gak nurse tanya anak siapa ni . Ececeh , hehe ! Malu pulak rasanya . Adoi , lagi 1 jam nak pukul 5 , mata pon da mengantuk . Nak tido ke tak nak , nak tido ke tak nak . Ah , lantak la , baik tidur lagi pun mata da ngantuk tahap maksima da ni . Biar la nurse nak cakap apa pun . Tak sedar pulak lama jugak miera tidur . Hahaha . Padal rasa kejap je . Lepas tuh abah datang cakap dah boleh balik . So apa lagi kita balik la . :D  
Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment