Monday, March 14, 2011

PLKN . :'(

View Image 


*Kami Wira Wirawati Negara ,
Kini Masa Kami Berjaya ,
Kami Sahut Cabaran Bergerak Seiringan Demi Mencapai
Wawasan . :))

    Heyy blogger , Tengok lirik kat atas confirm dah tahu kan . :)  Argh , kenapa la  nama saya tercalon untuk PLKN Siri 8 erk .? Hmm , tak nak pergi , tak nak pergi ! Bukan apa , Miera ni jenis yg homesick . Tak boleh berenggang dengan family . Kalau pergi sana macamana ? Confirm hari-hari nangis kan . Dah tentu nangis okay . :(

    Waa , bestnys Kump 1 dah selamat balik then nanti Kump 2 pulak pergi . Jeless dengan kawan-kawan miera yang dapat Kump 1 . Diorang dah balik . Turn miera pulak nanti but tak tahu Kump 2 or 3 . Hope dapat Kump 2 tapi tak ready lagi nak pergi . Bukan apa nak balik cepat . Kalau Kump 3 lambat sangat , bulan October baru pergi dan balik bulan December . Tak mo tak mo !

View Image
Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment