Friday, January 30, 2015

30 of 365

Assalamualaikum

Almost one year tak sign in blog ni, apatah lagi update entry-entry dekat blog. How time flies so fast, ni nak masuk penghujung bulan January dah, haih cepat sangat masa berlalu. Umur makin meningkat, badan makin kepam, pemikiran makin matured dan yang paling penting amal semakin bertambah. InsyaAllah

Sekarang tengah cuti sem, sebulan berapa hari je sebab last paper sepatutnya 7 January tapi di tunda sehingga 20 January. So first time study week nak sampai sebulan, otak boleh naik tepu kot umpama kita cuti sem lepastu bukak-bukak terus exam. Hah, macam tu cerita dia. Hmm, tapi takpe la nak buat macam mana sebab seluruh Malaysia tahu yang tahun lepas 2014 banjir besar berlaku dekat Negeri Pantai Timur ni. Dasyat sangat sampai tak sangka pasca banjir boleh jadi macam tu. So kira UiTM Machang postpone exam sebab kesian kat students yang stuck kat rumah masing-masing. Lupa nak cakap, sekarang tengah cuti sem untuk degree. Mihmih. Alhamdulillah, now i am degree student and masih study dekat Machang. Memang sayang betul Machang dekat aku sampai degree pun masih lagi menghirup udara di bumi Machang. I am truly blessed.

Hujung bulan dua belas hari tu, konvo untuk diploma. Syukur sangat-sangat sebab perjuangan sepanjang 5 semester (2 tahun setengah) berbaloi lepas dapat scroll diploma. Dia punya gementar naik pentas ambik scroll dengan Pro Cancelor tu punya la nervous to the max but so far so god sebab gambar konvo hari tu dah dapat sengih je atas pentas dengan tertunduk malu plus mata pandang scroll. Hikhik

Merahnya mak ngah

Bunga dan sekeping diploma. 

 The people that I loved. Roomate yang sentiasa bagi support, care and everything.Thanks guys!
 
Happy me
















Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment