Thursday, April 24, 2014

Come back


 Assalamualaikum. Lama gila kot tak log in and update entry dekat blog kesayangan ni. Haish, dah terlupa ada blog. Hikhik. Ye la sibuk dengan important things kan mana nak ingat blog ni, social media lain pun tak terjamah apatah lagi blog.

Alhamdulillah, dengan sekali lafaz (cehhh dah macam ayat lepas akad nikah kononnya kan. Hahaha). Actually 9 April 2014 baru last paper untuk last semester. InsyaAllah, last sem and harap-harap grad on time la kan. Amin. Dah habis penat lelah 2 tahun setengah study kat UiTM Machang. Rasa cepat je masa berlalu, padahal baru je rsa baru semalam baru habis MDS (Minggu Destini Siswa). Dari part 1 until part 5 banyak sangat moments terindah, pahit, manis, tawar. Pokoknya semua ada, mix from land gitew. Hekhek

Dannnnnn yang sekian kalinya dah jadi penggangur terhormat untuk saat ini before continue my study in degree level. InsyaAllah, kalau ada rezeki dan tolong doakan tau! Buat masa ni tengah survey kerja yg sesuai sambil tu boleh la rest-rest dulu. Hilangkan penat yang bertimbun dekat satu badan ni. Hehehe

InsyaAllah, more entry akan di update one by one. Banyak story mahu dikepilkan dalam blog kesayangan ni. Hehehe. :)
Dinner pre graduate at Renaissance Hotel.

 "The moment we treasure". Our tagline for our group. Yeah. I miss you guys. Forever friends okey. Hihi


Dohh, dah kenapa 1st picture tu? Kahkahkah. Not ready yet, candid la kononnya. Lalalala

With our ayahanda. Hehehe.





 
Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment