Thursday, May 9, 2013

Alhamdulillah, syukur :)




Assalamualaikum w.b.t guys.  Sejak jadi penggangur sementara ni jarang pulak Ioulls updated entry. Ngeh ngeh ngeh. Maklumlah tanaman anggur semakin menjadi-jadi sekarang, dah boleh jual hasilnya. Hahahaha. Cuti sem lagi berbalance sebulan je. So Ioulls kena susun schedule untuk habiskan cuti sem ni. Curlass kau jah ;b

Okay lah, pada students UiTM-ians sekalian, korang mesti cuak right start kelmarin? Duhh, apa pasal pulak ni woi. Eh, korang tak tahu ke result final exam dah keluar kelmarin youalls, youalls tahu ke tak ni ke buat-buat tahu. Nervous lattew kan sampai buat dunno je. Hahahahaha. So amacam result korang? Confirm lulus cemerlang dengan jayanya. Waaaaa, tahniah youalls. Iolls tumpang happy dengan kejayaan korang semua. Daebak! :)

Result Iolls pulak alhamdulillah syukur kepada Allah s.w.t sebab result  lulus dengan cemerlang. Memang tak expect langsung dapat result macam tu. Tak sia-sia stay up sampai pagi buat assignment study bagai. Kira usaha selama ni berbuah hasilnya. Alhamdulillah :)

Tak expect dapat result macam tu sebab ada certain subject tak confident. Ingatkan lulus je rupanya dapat lain apa yang disangka. Tak dinafikan subjek tu memang agak-agak susah. Haa, punya la susah sampai Ioulls boldkan perkataan tu. Teheee. Final test untuk subject html susahnya macam nak buat machine gun bak hang. Lain yang dibaca, di spot lain yang keluar. Memang tawakal habis lepas tu. Harap lulus je sebab memang tak nak repeat paper, tak nak tak nakkkkkkk dan ternyata alhamdulillah hanya mampu tersenyum dan bersyukur.

InsyaAllah, sem depan dah part 4 so that mean ada lagi 1 sem nak graduate. Ya Allah tak sabar rasa nak habis study awal tahun depan. Tak sabar nak konvo. Eh, jauh Ioulls punya future. Kahkahkah. Tapi serious katekaw memang perasaan lain macam tau bila dah nak grad ni. Hehehehe. Kira sem depan kena lebihkan usaha dan no main-main. Kalau boleh nak pointer lagi meningkat. Kata nak dekan kan? So usaha tu kena double triple la kan. Hahahaha. Nampak kekoyaannya disitu. Wkwkwkwk

Hah, lagi satu Ioulls dah lulus test undang-undang hari ni. Yeayyyy! Finally I got 47/50. Alhamdulillah, ni kali kedua ambik test undang-undang. Dengg, lulus jugak akhirnya.Sebelum ni dapat 38/50. Sodih tak terkata Ioulls. :b So lepas ni dah boleh masuk kelas 3 jam and then dapat lesen L. Dah tu bilanya dapat lesen P? Ioulls tak sabar dah ni. Bahahaha.







Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment