Thursday, April 11, 2013

My 3rd semester.





Assalamualaikum guys. Sihat? Hiks hiks. Bangun je pagi ni terus tengok surrounding bilik asal pulak lain je. Kat mana pulak aku ni? Errr, at last baru teringat yang Miera sekarang dekat rumah. You know what my semester break dah start okay dah start. Rasa macam nak guling-guling je. Ha, sampai macam tu sekali okay youalls. Hahahahaha. Actually, my last paper on Thursday 11/4.13. Nak boleh perabiskan paper last tu punya la lama tunggu. Mentang-mentang la paper last kan saja je nak lelama. Kemain paper ni kan.
Ngeh ngeh ngeh

Tamatlah sudah semester 3 bagi sem ni. Alhamdulillah, ia berakhir dengan jayanya. No more bangun pagi nak pergi kelas, asignment, quiz, test bagai untuk 2 bulan. Hehehe 2 bulan je pun kan demand macam dah habis diploma. Lols :b Yeah, tinggal lagi 2 sem nak habiskan diploma ni.InsyaAllah, bulan 4 tahun depan. Bukak sem baru ni dah semester 4 dah. Rasa kejap je masa, baru rasa kelmarin register UiTM, jadi junior dekat sana, mengadap MDS yang ergh selama 5 hari. Ya ya dan ya, saya telah menempuhinya. Its such a great moment. Kalau tak pernah rasa even lalu sekalipun korang takkan pernah tahu macam mana bestnya saat-saat tu. Haish, rindu la pulaks.

Jadi dengan ni saya mengumumkan yang semester break bagi seluruh students UiTM Machang bagi kos Pengurusan Maklumat part 3 dah pun start kelmarin. Hehehehe. Kembong la nanti duk rumah je 2 bulan. Makan tido makan tido la kejanya kan kan kan? Wakakakakaka. Rileks la korang time ni je rasa nikmat cuti,  bak kata Madam Haslinda, "14 minggu ni awak stop dulu fikir benda lain, tido lebih, tengok movie dan benda-benda tak mendatangkan hasil. Tumpukan untuk semester sepenuhnya, nanti dah cuti sem baru awak tido puas-puas". Hahahaha. Ternyata madam has faham perasaan kitorang. Dah 2 semester dia lecturer kitorang untuk subjeck Human Communcation (part2) & Public Speaking (part3). Sem depan madam dah tak ajar budak part 4 dah. Sobsobs

So untuk my beloved classmate IM1103A, selamat bercuti youalls. Cuti tu cuti la jugak tapi kesihatan tu kena jaga. Nanti sem depan ada la yang itu la ini la. Hehehe. See you next semester. Eh, tak nak plan g mana-mana ke? Trip ke melancong ke? Hahahahaha. ;p

Muka acah-acah nervous nak jawab paper promotion. Paper last la katakan. Kehkehkeh

Ain, Yana, Miera (letak me je pun boleh sebenarnya. Wkwkwk) & Aida. Loves you guys. :*
Besarkan mata besarkan mata. Hehehehe. Say cheers. Snap*








Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment