Monday, June 1, 2015

Pack week

Assalamualaikum and happy holiday (1 minggu aje) utnuk budak degree UiTM. Budak diploma duk senyap-senyap, korang nak bukak sem baru dah. Puas cuti? Hahaha

Lagi 2 minggu before study week. Tak tahu pulak study week sem ni berapa hari, mintak-mintak lama sikit boleh study lebih masa. Haha. Dalam masa 2 minggu ni banyak benda nak kena settle. I is stress, eyebag berbakul-bakul dah ni, dark circle apatah lagi. Hmm, tak boleh merungut nanti Allah marah. Redha and ikhlaskan ajelah sebab no pain no gain So wake up and make sure all he things run smoothly okay.

Test, presentation, assignment, user training. Semua tu dalam masa 2 week. Public speaking dah lepas dah last week. Yeayy, alhamdulillah, even nervous tu macam gunung everest kan but the result is so good. Not expect at all. Alhamdulillah

So marilah buat assignment ya Miera, jangan cakap ajooo buatnya tak. Lagi 2 minggu kita nak masuk bulan Ramadhan Al-Mubarak. Tak sabar nak, puasa, solat terawih. Tapi sem ni sempat puasa seminggu je kot kat U sebab time tu tengah final then lepas tu start cuti sem and boleh habiskan bulan ramadhan dekat rumah. Hihihi

Bye-bye

*Salam nisfu syaaban :)





Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment