Wednesday, December 26, 2012

261212







Assalamualaikum wbt sahabat blogger sekalian mahupun silent readers. Korang sihat tak? Alhamdulillah, sejuk hati mendengar yang korang ni sihat. :*

Sudah berkurun miera ketepikan blog kesayangan gua ini. Atotototot, rindunya miera dekat blog ni. Ghindu la sangat kan. *gaya azwan ali*. Yeah, now I'm at home. Hip hip horrey, joget-joget sikit. Ekekekeke. Act, dah 7 hari dah sebonarnya den duk dekat rumah, Maklum la busy memanjang tu yang baru den updated ni. Kahkahkah. Sekarang tengah mid sem ala bukannya lama pun kejap je tak sampai sebulan cuti penat balik hari tu pun still rasa lagi tau. Cait, ayat takde backspace tuuuuuuuuuu. Wkwkwk.

So cuti 9 hari ni harus manfaat sebaik-baik mungkin sebab lepas ni susah dah kot nak balik tiap weekend. Mak oi, tiap weekend you alls. Mampus den. Bahahaha. Tapi pejam celik pejam celik dah nak habis pun mid sem ni, kejap sangat etek. Hok aloh! Namanya cuti tapi assignment harus ada la kan. Biasa la students katanya. Humph, kita mengiakan aja la.

Ha, nak bagitahu ni punya la susah hari tu dekat UiTM Machang boleh pulak takde bekalan air. Macam mana la boleh terputus bekalan air, dalam 2-3 hari jugak kot takde air. First time kot rasa situasi kelam kabut takde air. Omg omg, me panik tahap kucing you alls. Ahaks

Then 1st time jugak la pengalaman miera pergi angkut air bawak baldi kiri kanan tunggu lori bekalan air dari Air Kelantan. Sedih sampai ke hati limpa time tu, terus teringat dekat rumah. Ye la , rasa macam baru tahu air tu penting. Kalau takde air memang blurr tak tahu nak buat apa. Sempat jugak hari tu sebelum lori bekalan air sampai kena tadah baldi dekat toilet untuk buat simpanan. Bukan main ramai kot, letih den tunggu. Sabor je laaaaa

Tapi kira good experience jugak la kan sebab dapat rasa macam mana angkut air sampai senget badan-badan semata-mata nak isi air dalam baldi. Awh, what a great moment tapi harap-harap lepas ni benda tu tak berulang lagi. Sedih kot kalau teringat balik excident tu.

Fuyoo, banyak paragraph gua cerita pasal takde air je ni. Muahahaha.Okay-okay next story pulaks. Here we go.

Alhamdulillah, untuk sem 3 ni miera dapat lecturer yang baik you alls. Auwww gitu. Kelas miera dapat 3 orang lecturer lelaki. Sorang dah kahwin tapi baru je tak sampai sebulan lagi while 2 orang lagi tu bujang trang tang tang. Kahkahkah. Bujang la sangat. Diorang sangat sporting habis okay sangat-sangat have fun time kelas diorang ;b

Mohon lecturer ku Sir Faiz dan Sir Faizal baca blog saya ni sebab I ada tulis pasal you alls hokay. Hahahaha. Kasi up la carrymark nanti ya. Mintak bodek sikit. ;D

Okay la, ni dah masuk kesimpulan dah. By the way sabtu ni birthday I yang ke sweet sembilan belas okay. Jangan lupa wish ya dan jangan lupa..................... kasi hadiah la. Ala, boleh laaaaaaaa. Hahahaha. Poyo je semua ni. *johan ajuk awie* Bye-bye





















Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment