Thursday, August 16, 2012

27 Ramadhan. :)



Assalamualaikum sahabat blogger. Macam mana persiapan di akhir ramadhan ni? Mesti meriah kan. Dah tahu dah. Hiks hiks. Diam tak diam sekarang kita dah hampir sampai ke penghujung ramadhan dah. Cepat je masa berlalu. Rasa macam baru semalam kita puasa. Hari raya pun bakal tiba tak lama lagi. So dah buat persiapan ke? Baju raya berapa pasang? Biskut raya semua buat sendiri ke tempah? Time nak dekat raya ni pelbagai soalan diajukan sampai dah tak larat nak cakap. Em em

Alhamdulillah, semalam miera selamat sampai di rumah tercintaaaaaaa. Dari Machang ke Pengkalan Chepa lebih kurang 45-55 minit je tu pun kalau tak jem. Nasib baik kelmarin orang tak ramai sangat. Kereta atas jalan raya pun tak berapa nak sesak lagi. Tapi kalau balik hari ni confirm jalan jemmmmmmmmmmmm. Benci benci. That's why ambil inisiatif balik awal untuk mengelakkan kesesakan lalu lintas. :)

Ehem, baju raya colour ni ittew pilih colour hijau. Hihihi. Ada sape-sape sama dengan miera tak? Colour ada put you hands up. Hehehehe. Tapi sedih sebab dapat cuti seminggu je. Sedih sedih sedih sebab tak boleh nak beraya lelama kat rumah. Benci ah *rolling eyes*

By the way, ittew tak nak wish selamat hari raya lagi sebabnyaaaaaaaaa kan nanti tak berapa nak surprise sangat. Malam raya baru miera wish hokayyy. Hiks  :D

Salam ramadhan you allsss. :*






Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment