Wednesday, July 13, 2011

No Tittle (;



       Hey blogger . Wah wah wah nampaknya x berganjak pon follower aku . Lekat kat situ jugak , korang x follow ke ?  hehehehehe . Ala x kisah pon , bukannya nak sangat follower ramai kan kan kan . *annoyingg . 
Watahell-o , lama gyler dah x hupdated menatang nie . Ops ,agak kasar kot . ><


      Baru nie Miera baru lepas apply UiTM , utk intake November nie . Hope dapat , sebab kalau kali nie x dapat jugak . Memang sah aku nak bakorr result SPM tuh . *Tipu je , :pOkayy , semakin hari semakin banyak homework cikgu bagi , dah lenguh tangan nie kan kan kan . Tapi nak buat macamana redha je la , Honestly , jiwa aku bukan utk Form 6 . Memang Form 6 dengan aku x da chemistry . Ngrrrrrrrr .
Sebaik-baiknya aku stop sampai sini lah sebelum aku start merapu . Hehehe . Kbai
  *AGAK-AGAK KO PAHAM KE APA YG AKU CUBA NAK SAMPAIKAN TUH . FIKIR-FIKIR & RENUNGKANLAH . HAHAHAHA ^OO^
Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment