Saturday, January 22, 2011

Fun . :D







    23 JANUARY 2O11 , 2.o4 am :  Lepas balik kerja tadi , miera dengan kawan miera , si nisya  pergi ronada-ronda dulu . Kitorang lepak dekat River View . Nak tahu dengan siapa ? Ehem-ehem  , dengan kawan baru okayy . Hehehe . Lelaki or perempuan ? Uolls teka la sendiri . :D 


    Actually , kesian jugak kat dia , tak pasal-pasal jadi driver kitorang . Tapi dia yang ajak so go on je la kan . Hehehe . Miera kenal dia time dia datang lepak dengan member dia dekat kopitiam tempat miera kerja . Time tu miera la yang amik order dia . Dah kwan miera yang lain buat dek je kan . Time tu kan , Omaigee , muka dia sebijik macam muka ex miera . Terkezut mak tau . :D Nasib baik bukan ex miera . First time tuh , miera duk perhatikan je la dia borak dengan member dia . Miera tengok dia senyap je , tak macam kawan dia sorang tu , asyik pot pet pot pet je . Mulut banyak weyh . Hahaha . 




    Lusa tu  , kawan lelaki yg miera ckp macam ex miera tuh datang lepak kat kopitiam miera . Kali ni dia bawak member dia yang lain . Then bestfriend miera si tiqah tuh tanya la pasal kawan dia bagi pihak miera . :p Miera suruh dia tanya bukan apa , saja nak tahu pasal dia . Tetiba je beria nak tau , lagi pun muka dia ada iras dengan ex miera . Then member dia bagi la nombor kawan dia tuh Lepas tu kitorang start contact la . Hihihi 2nd time jumpa , memang malu siot beb . Sumpah malu sebab dia tu senyap je . Kawan dia pulak yng duk cakap banyak . Hahaha . Then lepas je dia bukak mulut , terus duk membebel . Dia cakap dia malu dengan perempuan . Ececeh , ye lattew . :p *liddat*




Like And Komen (:

No comments:

Post a Comment